Sinds begin tachtiger jaren exposeer ik met regelmaat mijn werk in binnen- en buitenland. Ook is mijn werk te huur en te koop in de SBKs van o.a. Haarlem, Hoorn, Middelburg en bij B.A.C. kunstbemiddeling in Brussel.

In 1994 besteedde het EO-TV programma  "Wat is er aan de hand" de nodige aandacht aan mij en mijn werk n.a.v. tentoonstelling 'Kunst van Zaken' in het Textielmuseum in Tilburg. (serie aquarellen gemaakt in opdracht van het 20-jarig bestaan van de kerncentrale in Borsele).

Mijn expositie bij het Europees Parlement was aanleiding voor een uitzending in 1999 en in 2000 werd een totaalbeeld van mijn werk uitgezonden. Hierin speelden ook mijn rubberen sieraden NEELTJE VANN een belangrijke rol. De objecten zijn opgenomen in de collectie van een aantal galeries welke gespecialiseerd zijn in exclusieve sieraden; o.a. Galerie Forum Ferlandina in Barcelona en Galerie N in Parijs. Modeontwerper AZIZ BEKKAOUI presenteerde ze in januari 2000 bij de show van zijn nieuwe collectie in Parijs.

 

RUBBER fashion video

 

 

Foto's gemaakt door Rem van den Bosch voor artikel in Zeelandmagazine

http://www.remvandenbosch.com/

november 2010